Serviceavtal WordPress

Det är av stor vikt att du håller din WordPress-webbplats säker och uppdaterad. Att inte regelbundet uppdatera din webbplats öppnar upp för säkerhetsrisker och gör att du missar ny funktionalitet. Om du hanterar kunduppgifter eller annat känsligt data så är regelbunden uppdatering av din webbplats särskilt viktigt.

Denna artikel hos WPBeginner visar varför det är särskilt viktigt att hålla just WordPress uppdaterat.

För att hjälpa dig att hålla din webbplats säker och i toppskick, erbjuder vi två lösningar.

Välj den service som passar dig bäst

1. Engångsuppdatering: Perfekt för dig som inte hanterar känsligt data eller inte ser din webbplats som en kritisk del av din verksamhet. För en fast kostnad på 2 500 SEK, plus 100 SEK per installerat plugin, ser vi till att din WordPress-kärna och alla plugins är helt uppdaterade.

Denna metod innebär att uppdateringar endast sker på ditt initiativ. Ansvaret för att hålla webbplatsen uppdaterad, med vår hjälp, får du som kund alltså ta genom att regelbundet beställa detta arbete av oss.

2. Löpande serviceavtal: Om din webbplats hanterar känsligt data eller är kritisk för din verksamhet, rekommenderar vi vårt serviceavtal. Detta innebär att vi sköter dina uppdateringar månadsvis eller varannan månad, beroende på ditt behov, för att säkerställa att din webbplats alltid är skyddad och fungerar optimalt.

Att investera i säkerheten för din WordPress-webbplats är inte bara en teknisk nödvändighet; det är också ett sätt att visa dina besökare och kunder att du värderar deras säkerhet och integritet.

Ett löpande serviceavtal kostar 2 000 kr att starta upp, samt ytterligare 200 kr per installerat plugin. Därefter kostar det 500 kronor per månad + 100 kronor per installerat plugin. Uppdateringarna sker under kontorstid i ett månadsvis återkommande servicefönster.

Välj det alternativ som bäst matchar dina behov och kontakta oss idag för att komma igång.


 

Vi önskar hjälp med

Ämnen i denna artikel:

Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.