Drift- och serviceavtal med prestandagaranti

Optimera prestanda och säkerhet genom att lägga ansvaret för drift och uppdatering hos Bravomedia

När det gäller drift och service av webbapplikationer är prestanda nyckeln. Hos oss på Bravomedia handlar det inte om vilken hårdvara som används, utan om hur bra applikationen levererar för dina användare. Vårt erbjudande är unikt i branschen i och med tjänstens fokus på Apdex-värdet – en industristandard som mäter upplevelsen hos dina användare.

Vårt löfte? Att hålla din applikation snabb, stabil och säker, så att du kan fokusera på att växa din verksamhet.

Vad ingår i vårt erbjudande?

  • Helhetsansvar för drift och service
    När vi utvecklat eller besiktigat din lösning, tar vi ett komplett ansvar för både drift och service. Detta innebär att vi kontinuerligt ser till att applikationen presterar optimalt, med övervakning och underhåll utifrån Apdex-värdet. Du får en drift som är lika smidig som robust.
  • Apdex-baserad prestandaövervakning
    Med Apdex-värdet i centrum följer vi noggrant hur din applikation presterar, och optimerar löpande för att hålla användarnas upplevelse på topp. Applikationens laddningstider, tillgänglighet och stabilitet är vårt fokus, oavsett hur mycket trafik du får. Med hjälp av tjänsten Pingdom följer du webbplatsens prestanda i realtid.
  • Regelbundna uppdateringar och säkerhetspatchar
    En säker och uppdaterad plattform är grunden för hög prestanda och minimala driftstopp. Vi ser till att din lösning är up-to-date varje månad, och gör nödvändiga säkerhetskontroller så att din data och dina användare alltid är skyddade.
  • Proaktiv övervakning och backup
    Vi övervakar din applikation i realtid och erbjuder dagliga backuper för att säkerställa att du aldrig förlorar data. Skulle något hända, återställer vi snabbt och effektivt så att du kan fortsätta verksamheten utan avbrott.

Fördelar med vår tjänst:

  • Snabbare laddningstider som förbättrar användarupplevelsen och höjer kundengagemanget.
  • Ökad säkerhet genom automatiserade uppdateringar och regelbundna säkerhetsgenomgångar.
  • Överlägsen tillgänglighet tack vare optimerade drifttjänster och realtidsövervakning.
  • Transparent prestandarapportering – du har alltid tillgång till detaljerade rapporter över din webbplats prestanda via Pingdom.

Varför Bravomedia?

Vi är inte bara experter på hosting och drift – vi kan också webbutveckling inifrån och ut. Detta gör oss unika i vår förmåga att erbjuda en allt-i-ett-lösning där vi tar hand om din webbapplikation från början till slut. Med lång erfarenhet inom webbutveckling och prestandaoptimering, säkerställer vi att din webbplats inte bara fungerar, utan presterar.

Paket och prissättning

Vi erbjuder en transparent och fast månadskostnad för drift- och serviceavtal. Hostingkostnader och eventuella underleverantörer faktureras separat, med en liten administrativ kostnad.

Vid en förfrågan kommer du att få ett fastprisavtal som beräknas på aktuella besökssiffror och webbplatsens komplexitet.

Låt oss ta hand om din webbapplikation, så kan du fokusera på att leverera bästa möjliga service till dina kunder.


Skicka in en förfrågan:

Vi önskar hjälp med
Uppdaterar…
  • Inga produkter i varukorgen.